WAT TE DOEN BIJ RETOURNEREN

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, retourneren.

Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan zal Kiwi Kids, het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.

Alle retourneringen dienen schriftelijk aan Kiwi Kids kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail (info@kiwikids.nl) of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kiwi Kids heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

 

AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.

Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

 

WAT TE DOEN BIJ KLACHTEN?

Als er klachten zijn, dan vernemen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Stuur dan uiterlijk 7 dagen na levering uw gegevens naar info@kiwikids.nl.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen.

Telefoonnummer:0624224537

KvK: 70581894

BTW: Op aanvraag

© 2016 - 2024 Kiwikids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel